Hôm nay, Taimienphi.vn đã tổng đúng theo và chia sẻ các đề thi thân học kì 2 môn tiếng Anh lớp 3 theo kết cấu của bộ giáo dục - Đào tạo ra quy định, các em cùng xem thêm để ôn thi hiệu quả, chuẩn bị đầy đủ kiến thức cho kì thi sắp đến tới.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 2 môn tiếng anh lớp 3


Đề thi thân học kì 2 môn giờ Anh lớp 3 được thành lập theo cấu trúc đề thi chuẩn, bao gồm cả bài bác tập trắc nghiệm và bài bác tập trường đoản cú luận. Những em học viên khi thực hành làm đề chất vấn giữa kì 2 giờ anh lớp 3 không chỉ được gia công quen với nhiều dạng bài tập giờ đồng hồ anh nhiều chủng loại mà còn làm các em học tập sinh hệ thống kiến thức sẽ học một cách chuyên nghiệp hóa nhất, giúp những em nắm bắt được kết cấu đề thi nhằm từ đó sáng sủa hơn khi bước vào kì thi ưng thuận sắp tới.


Nội dung bài bác viết: 1. Đề số 1=> Đáp án đề số 12. Đề số 2=> Đáp án đề số 23. Đề số 3=> Đáp án đề số 34. Đề số 4=> Đáp án đề số 45. Đề số 5=> Đáp án đề số 56. Đề số 6=> Đáp án đề số 67. Trọn bộ 6 đề thi thân học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 3

1. Đề thi thân học kỳ 2 môn giờ Anh lớp 3 số 1

I. Odd one out.

1. A. Mother B. Teacher C. Father D. Brother

2. A. Family B. Father C. Mother D. Sister

3. A. Bathroom B. House C. Kitchen D. Bedroom

4. A. Classroom B. Dining room C. Kitchen D. Living room

5. A. Pond B. Yard C. Fence D. Mirror

II. Read & match.

1. Whos that? a. Yes, there is one

2. Wheres the cat? b. It is near the TV

3. Are there any tables in the kitchen? c. No, there isnt

4. Is there a pond in his garden? d. Yes, he does

5. Does Alan have a robot? e. Thats my mother

Answer:

1 - ..... 2 - ..... 3 - ..... 4 - ..... 5 - .....

III. Choose the correct words to lớn complete the sentences.

1. Be quiet, ..............

A. His B. Is C. This D. Please

2. A: Is that ............ Pen? B: No, it is not.

A. You B. Your C. My D. Me

3. There are six chairs ...... My living room

A. At B. Next C. In D. Out of

4. Goodbye. See you ............

A. Behind B. Later C. Before D. Morning

5. This is my .............. Her name is Mary.

A. Sister B. Brother C. Father D. Grandfther

IV. Complete the paragraph.

bathroom house There They small bedrooms

This is my (1) ________. It is big. There is a living room, a kitchen, three (2)__________ & a garden in it. There is a (3)_____________ inside each bedroom. This is my bedroom. Its small. There is a bed, a desk, a chair, and a bookcase. (5)_________ is a big poster on the wall. Look! I have three balls. (6)_______ are under the bed.

V. Look at the picture and the letters. Write the words.

*

----- hết đề 1 -----

=> Đáp án đề thi giữa học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 3 số 1

I.Câu 1: B, Câu 2: A, Câu 3: B, Câu 4: A, Câu 5: D.

II. 1-e, 2-b, 3-a, 4-c, 5-d

III. Câu 1: D, Câu 2: B, Câu 3: C, Câu 4: B, Câu 5: A.

IV. 1 - House, 2 bedrooms, 3 Bathroom, 4 There, 5 They.

V. Enfec -fence, tboarmho -bathroom, eplan -plane, brpcadou cupboard.

VI. 1 Yes, 2 No, 3 No, 4 Yes, 5 No.

----- Hết câu trả lời đề 1 -----

2. Đề thi thân học kỳ 2 môn giờ đồng hồ Anh lớp 3 số 2

I. Look at pictures. Look at the letters. Write the words.

*

II. Odd one out.

1. A. Classroom B. Living room C. Dining room D. Kitchen

2. A. Pond B. Yard C. Schoolyard D. Fence

3. A. Behind B. In C.for D. In front of

4. A. Poster B. Wall C. Picture D. Map

5. A. Chair B. Desk C. Room D. Table

III. Choose the correct answer

1. Is that man? - He is my father.

A. Who B. What

C. He D. His

2. My brother is twelve years

A. Age B. How

C. Old D. New

3. There ..a garden in my house.

A. Be B. Is

C. Are D. Arent

4. There is a pond .. Front of my house.

A. In B. Off

C. To lớn D. Of

5. There a garden in your house?

A. Are B. Is

C. What D. Where

6. The gate . The house is blue.

A. Of B. For

C. To D. In

7. Are my books? - Theyre on the desk.

A. What B. Where

C. When D. How

8. There are two pictures ..the wall.

A. In B. Above

C. On D. To

9. There is a chair between the table the wardrobe.

A. & B. In

C. On D. Or

10. How.. Chairs are there in the classroom?

A. Old B. Much

C. Many D. Long

IV. Matching each question to its right answer.

1. Are there any posters on the wall? a. Yes, there are

2. Whos that? b. She is sixty years old

3. Bởi you have a robot? c. That is my friend, Alan

4. How many beds are there in the bedroom? d. There is just only one bed

5. How old is your grandmother? e. No, I dont

Answer:

1 - ..... 2 - ..... 3 - ..... 4 - ..... 5 - .....

V. Complete the dialogue.

room two many near wardrobe any

Linda: Is there a mirror in the (0) room?


Mai: Yes. There is one. Its (1) .. The window.

Linda: What about pictures? How (2) .. Pictures are there?

Mai: There are (3) pictures.

Linda: Oh, I see. Are there (4) .. Cupboards?

Mai: No, there are not. But there is a big (5) . For my clothes.

VI. Read the passage & answer the following questions.

Hello. Lặng Linh. Im living with my family in Hanoi. Today is Sunday. Now, I am playing games in my bedroom. My mother is cooking in the kitchen. My sister is playing badminton in the garden. My father is reading a magazine in the living room.

1. What is her name?

2. Where is she living?

3. Whats she doing now?

4. Whats her mother doing?

5. Wheres her sister playing badminton?

----- hết đề 2 -----

=> Đáp án đề thi giữa học kỳ 2 môn giờ đồng hồ Anh lớp 3 số 2

I.Chair FootballToys KiteCar Puzzle

II. 1 A, 2 C, 3 C, 4 B, 5 C.

III. 1 A, 2 C, 3 B, 4 - A, 5 B, 6 A, 7 B, 8 C, 9 A, 10 C.

IV. 1 a, 2 c, 3 e, 4 d, 5 b.

V. 1 near, 2 many, 3 - two, 4 any, 5 wardrode.

VI.1. Her name is Linh.2. She is living in Hanoi.3. She is playing games in her bedrooms.4. She is cooking in the kitchen.5. In the living room.

----- Hết giải đáp đề 2 -----

3. Đề thi giữa học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 3 số 3

I. Choose the odd one out.

1. A. Mother B. Sister C. Father D. Family

2. A. Teacher B. Brother C. Mother D. Grandpa

3. A. Bath B. Fridge C. Kitchen D. Bed

4. A. School B. Dining room C. Kitchen D. Living room

5. A. Pond B. Yard C. Mountain D. River

II. Choose the correct words khổng lồ complete the sentences.

1. Close your book, .

A. His

B.is

C.this

D.please

2. Goodbye. See you .

A. Now

B. Last

C. Then

D. At the moment

3. Is that . Pen? Yes, it is.

A. You

B. Yous

C. Your

D. Yours

4. There are four people . My family.

A. Next

B. In

C. At

D. Out

5. This is my . His name is Peter.

A. Brother

B.sister

C. Mother

D. You

III. Match the suitable sentences together.

A B

1. Which is your school? A. Wow. Its modern.

2. How bởi vì you spell your name? B. This one.

3. This is my school. C. Its L-I-N-D-A.

4. Is this your friend? D. Yes. She is a new student in class 3A.

5. Is that girl new? E. No, it isn"t.

IV. Rearrange the sentences khổng lồ make a dialogue.

1. Class, mở cửa your book và read aloud.

2. Thank you.

3. Hello. Yes, you can. Come in, sit down & study.

4. What school is it?

5. Good morning, Miss Trang. May I come in & study?

V. Use the given words lớn make sentences.

1. There/ 2 / bedroom/ the/ house/.

2. There/ a garden/ Lan"s house/?

3. There/ two bedrooms/.

4. There/ three books/ two pens/ the table/.

5. There/ three bathrooms/ the house/?

----- hết đề 3 -----

=> Đáp án đề thi thân học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 3 số 3

I. Choose the odd one out.

1 - D; 2 - A; 3 - C; 4 - A; 5 - B;

II. Choose the correct words khổng lồ complete the sentences.

1 - D; 2 - C; 3 - C; 4 - B; 5 - A;

III. Match the suitable sentences together.

1 - B; 2 - C; 3 - A; 4 - E; 5 - D;

IV. Rearrange the sentences khổng lồ make a dialogue.

5 3 2 1 4

V. Use the given words to lớn make sentences.

1 - There are two bedrooms in the house.

2 - Is there a garden in Lan"s house?

3 - There are two bedrooms.

4 - There are three books & two pens on the table.


5 - Are there three bathrooms in the house?

----- Hết đáp án đề 3 -----

4. Đề thi thân học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 3 số 4

I. Odd one out.

1. A. She B. He C. Jump

2. A. Bedroom B. Sister C. Brother

3. A. Ground B. Run C. Swim

4. A. Doll B. Garden C. Teddy bear

5. A. Cleaning B. Climbing C. Children

II. Complete the sentences.

seventy coat grandfather cupboards - wardrobe

1. Whos that man?

- Hes my _________________________.

2. Thats my grandmother.

- How old is she?

- Shes ____________________________.

3. Is there a _________________?

- No, there isnt.

4. Where is my _________________, Mum?

- I dont know, dear. Look in your schoolbag.

5. How many _____________ are there?

- There are two.

III. Look và read. Put a tick () or a cross (x).

*

IV. Choose the correct words or phrases khổng lồ complete the sentences.

1. ................. Two apples on the table.

A. There is B. There are

2. ................. Is your father? Hes 45.

A. How old B. How

3. Peter .......... A puzzle.

A. Has B. Have

4. This is my new friend. His name ........ David.

A. Am B. Is

5. The picture is ........ The wall.

A. On B. In

6. Nice lớn ....... You.

A. Meet B. Say

V. Complete the text.

Xem thêm: Mc Viết Tắt Của Từ Gì ? Viết Tắt Của Từ Nào? Viết Tắt Của Từ Gì

*

Question

Hi, my name is Nga. This is my (1) ______________. It is large. The (2) __________ of the house is brown. There is a beautiful (3) _________________ in front of the house. Và there is a small (4) ________________ in the garden. You can see the (5) ________________________ in the house. It is quite big.